VI KAN ALT
INDENFOR
GULVE!

RING 20 780 790

Populære gulvtyper

Flere varianter

Linoleum

Slidstærkt
Linoleum Er et meget slidstærkt materiale som fås i flere kvaliteter. Grundet sin slid­styrke er linoleum ideelt i såvel kontorer, køkkener og gangarealer, altså steder med megen færdsel. Den fine marmorering gør at skidt og snavs ikke ses så let og med den nye Pur overflade er ren­gøringen blevet meget nemmere.
Få et uforpligtende tilbud, kontakt os på:

Flere varianter

Tæpper

Hyggelig atmosfære
Tæpper I dag findes der tusindvis af tæpper. For at kategorisere lidt, taler vi om bolig­tæpper og erhvervstæpper. Der findes mange kvaliteter, hvilket gør det svært at vælge det rigtige. Skal det være uld, polyamid, polypropylen? Skal bagsiden være skum­ eller tekstil?
Få et uforpligtende tilbud, kontakt os på:

Flere varianter

Trægulve

Slidstærkt
Vil du have et gulv som holder i mange år så bør du vælge et massivt trægulv. Massive trægulve kan som oftest udføres i mange forskellige variationer og mønstre og træsorterne er mange. Lamelgulve er et billigere alternativ som oftest bruges i forbindelse med underlæggende gulvvarme.
Få et uforpligtende tilbud, kontakt os på:

Flere varianter

Afslibning

Hyggelig atmosfære
Er dit trægulv træt og slidt og trænger det til lidt kærlighed ? Det klarer vi med en afslibning og en ny topbehandling...vil du have lak, olie, lud/sæbe eller en helt anden løsning så kontakt os for en gulvsnak. Vi kan få ethvert gulv til at smile igen med netop den løsning du ønsker.
Få et uforpligtende tilbud, kontakt os på:

Vores tilfredse kunder tæller blandt andet

Derfor skal du vælge os

Vi er grundige, resultatorienteret, og holder konsekvent fokus på kundens mål. Med os som samarbejdspartner får du kvalitetsarbejde, ærlighed og troværdighed. Alt vi gør, gør vi med passion!
Kontakt

Vi er evigglade gulve

Vi er en moderne gulvvirksomhed med fokus på kvalitet og god service. Vi er altid imødekommende og vejleder gerne til den bedste løsning for netop jer. Det er håndværk, det ligger fast!
Læs mere